Еден ден однапред ти посакувам среќен роденден @SuperGirl24! Се' што си посака во СДК да ти се оствари и тоа дупло!
Среќен роденден @Ginger^ здравје среќа успеси да те пратат низ животот мила, од арно никогаш да не куртулиш, се извинувам што доцнам со честитката навистина но важно стигнав да пратам искрена желба и честитка. @SuperGirl24 најсреќен роденден најмила и најдрага супер девојко, здравје среќа и успеси да те пратат низ животот, љубовта да е секогаш во и до тебе ти посакувам од се срце
Srekjen najsrekjen I presrekjen rodenden milo Kecapce senfce I majonezce <> Ti ja posakuvam celata srekja na ovoj svet od srce najpametno I najzrelo blatce moe Gorda sum sto zapoznav olku zrelo dete kako tebe zs si mnogu mnogu retki slucaj. Bez da navredam nekoj ama ima deca sto se na tvoi godini i se KOPUCI! Samo uspesi vo tvojot zivot, zdravje I mnogu ljubov. Iiii da...da ti se ispolni tvojata najgolema zelba...si znajs koja @Ketchup Eve vnukata trgna, izlezi malce do kaj glavniot pat podzemija ako Dodeka jas gi sredam ovie I ke dojdeme koga-togas Ne ja secete tortata bez naaas!!!
@Ketchup Хепи брдеј Кечо, сите желби нека ти се исполнат, многу здравје, среќа, успеси ти посакувам од срце Можам да речам слободно дека ни во живо не сум запознала машко на твоја возраст што е толку креативно, културно и со супер вкус за музика како тебе секогаш да си останеш вакво златно дете каков што си
Ајлеленакогомудошолроденден @Ketchup трендафилче теткино,среќен роденден.Ех,како вчера да беше кога прв пат ми рече "тето",како вчера да беше кога прв пат си игравме со колички на даљинско... Значи,среќен роденден.Многуу многуу успех,радост,срејча,пари,здравје итн..
@Ketchup среќен роденден,здравје среќа и многу љубов да те пратат вечно,од успеси и арно да не куртулиш.
@Ketchup Среќен роденден Кечапко,ти посакувам сите желби да ти станат реалност. Од срце ти посакувам само убави нешта да ти се случуваат во животот. Остани позитивен и забавен како што си сега,денов нека ти биде најубав од сите досега.Wish you all the best!
@Kukla994 @Someonespecial @Аliсe @vitamina @Anabelle.Amorette Ви благодарам најмногу, повелете на торта.
Знам дека ништо од кактусите, но барем дај да се фрлиме на овие тортиве кои што треба да ти ги носа за роденденов...среќен нека е, акал имаш, убавина имаш, пушка немаш, ама пак што ќе ти е пушка пак... Среќен роденден @Ketchup ^^ !!!!
Кечапче, мое најмило другарче Да бидеш исполнет со здравје, среќа и љубов секој ден. Колку и да имаш падови, имај верба во себеси дека можеш да стигнеш до целта. Се надевам дека еден ден кога ќе ги купиме апаратите и кога ќе почнеме да заработуваме, ќе одиме заедно на прошетка низ светов Чест ми е што те познавам Имај убав ден, најмило и најдраго другарче @Ketchup
@Marjan007 никогаш не е касно, кога тогаш ќе ги украдеме кактусите. ×D @IronLady секако, ќе имаме најпрекрасни фотографии. @PogbaPol фала ти другарче. Фала ви најмногу луѓенца.
Среќен роденден @Ketchup нека животот ти дари убави моменти само од денес понатаму, се она шо посакуваш нека стани вистина, и чекам торта Ти праќам огромна гушкааа
@Ketchup Среќен роденден, од се` срце ти посакувам сите желби да ти се остварат. Не заборавај да викнеш на торта.