Ооооо, па денес и' било роденден на мојата @Abrakadabra!!!! Нека ти е среќен роденденот, женска! Сите желби да ти се исполнат, да те следи здравје, среќа, успех и мноооогу љубов!!! Да си славиш до 101 и назад за да може повеќе да уживаме во твоите фотографии!
@koritsaki Мила со мало задоцнување нека ти е среќен роденденот, биди жива и здрава, и уште многу години да те читам во моите омилени теми.Еве ти ем торта, ем шминки.Те гушкам @Abrakadabra Охохо Абричка, нека ти е Среќен Роденденот, остани така позитивна и мудра.Секако и жива и здрава, уште многу убави слики да ни постираш овде, па и кога ќе остариш и волнените чорапки да ни ги сликаш Одмори денес од апаратот.Тортата кај е, скржла една Гушки до тебе
Среќен роденден и на тебе @koritsaki ( сега видов дека и тебе ти било роденден ) Ви благодарам на честитките мили @Someonespecial @anel @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @lunicka @galapce @QweenSM @koritsaki @MiloMalo @IronLady @Winter Lady *
Денес е убав ден,на нашата @Someonespecial и' е роденден! Најмила Специ,цел живот да бидеш весела,секој ден исполнет со нешта кои ќе те усреќат. Се' што посакуваш да ти се оствари,ти посакувам многу успеси во секое поле од животот,многу 10ки во индекс и многу многу среќа,љубов и здравје,бидејќи сето ова го заслужуваш. Уште 100 години да си славиш роденден. Секогаш да бидеш насмеана и позитивна девојка која пренесува positive vibes насекаде и предизвикува восхит кај сите со својата писменост и зрели ставови. Прекрасна,многу паметна и зрела личност си,навистина си посебна,како што кажува и самиот ник. Најсреќен роденден од срце ти посакувам, во животот само убавини да те следат!
Среќо моја најзлатна!Нека ми ти е овој ден најрастурски,најубав,најнај....секогаш да ми си насмеана и полн да ти е живото со здравје,среќа и љубов и секако некоја доза на растурски дух! Најсреќен нека ми ти е родендено ТС
@Abrakadabra Srekjen rodenden so goolemo zadocnuvanje sonce :/ Site zelbi realnost. Mnogu ljubov, zdravje, srekja I uspesi vo tvojot zivot, ti posakuvam od srce jagodcence moe. @Someonespecial Speculeee!! Happy birthday to youuuu Snaaajke moja najmila, najubava, najpametna, amore mio Samo uspesi vo tvojot zivot lepotice. Ijas ke ti recam sa ostanes takva kakva sto si-prekrasna! Od srce ti posakuvam da ti se ispolnat site zelbi, osobeno zelbata za Italy Ti ja posakuvam seta srekja na ovoj svet-bidejki ja zasluzuvas, nezna ubavice
@Someonespecial најмила нека ти е најсреќен роденденот, да ти се исполнат сите желби, секој ден да ти биде исполнет со среќа, многу љубов и здравје. Мило ми е што те знам и овде, а и приватно Имај убав ден
Аиииииииииииии кој имал денес роденден ! Најспецијална Спецка, најмила девојко на форумов, среќен роденден сонце ! Ти посакувам изобилство среќа, љубов и добро здравје и биди секогаш ваква ведра и посебна девојка. hug: Ти праќам куп бакнежи и гушки
Најубав ден денеска, на нашата најмила @Someonespecial и е роденден. Мила, нека ти е најсреќен роденденот. Остани си таква како што си до сега, посебна! Го заслужуваш најдоброто на овој свет.
@Someonespecial Уште еднаш најсреќен нека ти е роденденот, многу здравје, среќа, бериќет, исполнување на желбите и успеси да те пратат низ животот.