@Someonespecial Среќен Роденден, се најдобро во животот Спецке.Биди успешна на секое поле.Пошто многу ја обожаваш Италија, и јас исто ја сакам, мислам дека ќе ти се допаднат тортите.Неможев само за една да се решам
Јас сум малку откасно, ама оправдано, немав време цел ден. @Someonespecial миличка, имај најсреќен роденден и ти посакувам сè најубаво да те следи во животот. Немам зборови со кои ќе ти опишам колку многу те сакам. Уште од првиот ден кога те сретнав, некаде во 2012 во форумски игри, кога го имаше потписот со Фабрицио од Елиза и кога седнав заради тебе да ја гледам серијата. Уште од тогаш ми беше најомилена, најпаметна и најзабавна феминка, а воедно и другарка Знаеш дека премногу те сакам и почитувам и дека еден ден сакам да станам прекрасна личност како што си ти. Ги наполни 19, а како вчера да беше кога имаше 16. Те сакам пренајмногу (втф хаха ) и секој следен ден да ти биде најсреќен досега и секоја следна година поуспешна и поубава, a и секоја желба што ќе ти падне напамет да ти се исполни. Среќен роденден Специјална, не си го погрешила никот, навистина си someone special.
@Someonespecial Среќен роденден миличка, ти посакувам многу успеси на факултет, многу 10ки и 9ки. И најважно многу љубов, здравје, насмевки и убави моменти
Уште еднаш и тука ви благодарам од срце за прекрасните честитки, најмили мои @Ketchup @Anabelle.Amorette @simonna.a @LittlePinky @Kukla994 @IronLady @Abrakadabra @Lady Phoenix @lunicka @Sky-butterfly @anel @purple..m @QweenSM @PogbaPol @vitamina @eloves @Winter Lady @Lella @Kaley @Snow-Star @kjukli Е така, по една гушка за секој Мнооооогу ве сакам сите до еден!
@Someonespecial kasnam so cestitkite no ne zaostanuvam zad specijalnite zelbiza tebe vogodinata koja ti sleduva od tvojot zivot.Bidi zdava,srekna i zaljubena.
@Reachel Среќен роденден Рејчи мила, ти посакувам многу здравје, среќа, љубов, успеси... само убавини нека те следат во животот и сите желби да ти се претворат во реалност!
@Reachel Рејчии,најсреќен роденден! Сите желби да ти станат реалност, сѐ најубаво во животот. Секој ден да ти биде весел и забавен како да ти е роденден.
@Val-Dim, ти посакувам секогаш да имаш така убав и хармоничен живот и да си ни жива и здрава до 101 и назад! Се' најубаво!!!!
Среќен роденден, драга @Val-Dim Да знаев дека ти е роденден денес ќе се потрудев кроасаните да ги направам специјално во твоја чест
@Lady Phoenix @LivingGlam @Abrakadabra Ви благодарам за убавите желби ... И трите сте ми омилени Феминки ... Аххх... тие кроасани ... Ќе ги направиш сигурна сум!!! А знам и дека прекрасни фотки ќе ни постираш во Инстаграм ...
@Val-Dim најсреќен роденден жено. Здравје,љубов ..успеси да те пратат низ животот. Па ајде и свекрва да станеш ... од убавини и искреност да не куртулиш.