@Victorian Мила колешке и другарке Прво, му благодарам на Господ, што ме запозна со тебе. Прекрасна, мила и секогаш со мене во среќни и тажни моменти ^^ Второ Сакам да ти посакам многу успеси да си постигнеш во животов, секоја желба да ти се исполни (нешто годинава, нешто чувај за догодина), секој ден да ти е исполнет со насмевка, радости, љубов. Да бидеш жива и здрава такоѓе ^^ Уживај во 20кава, знам старееме, ама шта чеш Најсреќен роденден Имај убав ден
@bokace srekjen rodenden Da si zdrava,zhiva,srekjna i uspeshna i godinava Gospod da ti gi napolni racete so najubaviot podarok
@Victorian, хепи брдеј женска, многу здравје, љубов, среќа, успеси на факултет ти посакувам, сите желби да ти се исполнат!
@IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial фала ви многу девојки, ми го разубавивте денот па повелете на торта
Иии конечно роденденот на нашата @Аliсe Алиске, најсреќен нека ти е роденденот мила, ти посакувам сè најубаво и сите желби да ти се остварат, само убавини да те пратат! Остани си секогаш такво уникатно, духовито и прекрасно девојче каква што си, твојата уметничка душа и талентот што го имаш нека ти донесат многу успех, па и на изложба да ти идеме еден ден Подароците Спојлер Te гушкам најсилнооо!!!