Среќен роденден мила @Adi888, сѐ најубаво и сѐ што ќе посакаш да ти се исполни, ти посакувам многу здравје, среќа, успеси на секое поле!
@purple.m @atala @eloves @Svetulkaaaaaa (neznaev deka sme sograganki) @crazylady @Ketchup Fala vi na preubavite poraki
Mила @Yowannty , нека ти е најсреќен роденденот и од срце ти посакувам само убавини да те пратат во животот, да си ми жива и здрава, сакана, успешна на секое поле и секогаш да си останеш таква позитивна и прекрасна личност каква што си! @ANGIE1, среќен роденден и на тебе драга, сè најубаво! Прилично скоро те приметив тука, но си ми мила личност и те читкам со задоволство... ти посакувам сите желби да ти се претворат во реалност, почнувајќи од онаа најголемата
Ви благодарам на честитките ..се за убаво да ви се враќа. Се надевам го обожавате чоколадото на фереро , повелете од мојата торта D It' my birthday
Спешлке ти благодарам за честитката и за убавите зборови, немам ништо помалку да кажам освен дека и јас те читкам и ми остави впечаток на добра,културна,ведра,насмеана и позитивна личност *