Ајронче *****Среќен Роденден миличка*****, и се најубаво. Сите желби реалност.Биди жива и здрава, те гушкам
@IronLady Среќен роденден маченце од срце ти посакувам само убавини да те следат и секоја желбичка да ти се оствари што побргу Те љубам многу,знаеш
@IronLady, не знам колку години пуниш, ама ќе претпоставам дека е 21-на, зашто на тортава што ме бендиса пишува толку. Iron throne for the Iron Lady, get it? Среќен роденден!
@Viktorijaaa5 @Rama @Someonespecial @Anabelle.Amorette @simonna.a @Elissa @Lady Phoenix @Winter Lady @Mr. Right @koritsaki @Bender Rodriguez (јесте) @ANGIE1 @LittleChili Ви благодарам за искрените честитки повелете на торта
Нека ви е среќен роденденот на сите што го славите денес! Исто така денес му е роденден и на брат ми Ви посакувам здравје,среќа и љубов и успеси поздраав
@IronLady Миличка јас со мало задоцнување ти го честитам роденденот и ти посакувам да останеш прекрасна како сто си, исполнета со мнооогу љубов и насмевки. Многу успех на факс, многу 9ки и 10ки
@kjukli мила, ти благодарам на искрената честитка...изволте на торта (иако нема, ќе направам уште една)
Најсреќен роденден, мила @vitamina! Ти посакувам многу здравје, љубов, успеси, уште многу патувања и моменти за паметење, и секоја желба нека ти се претвори во реалност Да си ми насмеана и позитивна уште долги години, навистина заслужуваш
Среќен роденден најмила моја ..Се најубаво ти посакувам сите желби да ти станат реланост и да ни бидеш секогаш подршка овде со твоите искрени совети @vitamina