@Jenniffer и @1209, среќен роденден женски, само убавини да ве следат во животот, сите желби да ви се претворат во реалност!
@Jenniffer среќен роденден срцка ти посакувам сите желби да ти се остварат @1209 нека ти е среќен роденденот само убавини да те следат
@1209 @Jenniffer Среќен Роденден женски да сте живи и здрави. Торта не ставам на диета сум, па греота е за мене да барам.
@PogbaPol Другарчеее, да си ми жив и здрав, насмеан и позитивно откачен како и досеа уште 100 години и назад Многу здравје, среќа, љубов, пари, успеси на секое поле... и едно вакво да си гњавиш еден ден Ти посакувам од срце само убавини да те следат во животот и сите желби да ти се исполнат, оти си златно човече и стварно заслужуваш! Augurissimi di buon compleanno!!!
@AnaKarenina среќен роденден, мила! Да си ми жива, здрава, сакана и успешна на секое поле, сите желби да ти се исполнат
@AnaKarenina среќен роденден ти посакувам да си жива и здрава,среќна, исполнета и сакана затоа што си прекрасна личност и заслужуваш само убавини
Среќен роденден @AnaKarenina , ти посакувам само убавини во животот, секогаш да си позитивна и весела!
@AnaKarenina ти посакувам најсреќен роденден, уште многу други јубилеи да заокружиш и надградиш. Нека ти донесе животот многу среќни моменти за паметење.