Јас тек сеа прочитав некаде по мислења... ептен големо е задоцнувањето знам, ама пак морам да си честитам @julie77 Среќен роденден драга Џули, само убавини и исполнети желби ти посакувам во животот... остани си секогаш така интелигентна, прекрасна и со уникатен младешки дух
До една моја другарка! Денес полни 17 години,но за мене е Forever Young!Најсреќен нека и е и се што сака да и се исполни,да биде најсреќна и да остане каква што е!
@N0NamE, најхепи брдеј пријателче!!! Да си ми жив и здрав и само убавини да те пратат, сите желби - реалност!
@Viktorijaaa5, нека ти е среќен роденденот, сите желби да ти станат реалност, ти посакувам сѐ најубаво!
@Viktorijaaa5, среќен роденден и сѐ најубаво, сите желби да ти се исполнат и секогаш да си весела и позитивна како и досега
Фала што одвоивте време и ми честитавте роденден ми го разубавивте денот. Јас сакам да и честитам роденден на една моја омилена форумџика овде,уште едно бикче како мене @Abeja Нека ти е најсреќен роденденот мила,ти посакувам само убавини да те следат. Имај убав ден
До една моја другарка.Честит рожден ден миличка и още дълго да се държиме.Всички желания-реалност. Знам,форумот е македонски,ама да го испочитувам нејзиното потекло и да ја усреќам.
Таму секако ке избришат. Среќен роденден @joy1 Некои болки не поминуваат,некои работи немаат логика,но мораш да најдеш начин и останеш силна.
@joy1 слично сликиче како Галапче сакав да ставам...затоа ќе го прескокнам. Среќен роденден, најди сила да се насмееш денес...животот оди понатаму и мора да го направиме убав.