@Elissa, најсреќен роденден амига, сите желби да ти се исполнат Да си ми здрава, среќна, највесела и позитивна уште 100 години и назад!
Среќен нека ти е роденденот, @Elissa. Ја вака со задоцнување зашто ме зезаше нетот. Се' што постираш како слика - да ти стане реалност!
@Petra777, buon compleanno caraaa! Ти посакувам само убавини да те следат во животот, сите желби нека ти се исполнат и секогаш да си насмеана и позитивна
@Someonespecial Grazzie bella ! @eloves Ти благодарам , на сите со убавини да ви се враќа! Ептен ми го доразубавувате денов! Од се срце фала!
Сега гледам дека им било роденден и на @sia.bella и @Beauchamp Најсреќен и на вас девојки, само убавини и успеси на секое поле да ве следат во животот! Замислете си желба сите три славенички
@Someonespecial grazie mille carissima Ќе наминам подоцна во ќошето, да ве почастам друштвото како што е редот
@Rama и @GirlRose, најсреќен роденден милички, сите желби нека ви се исполнат и само убавини да ве следат во животот, ви посакувам успеси на секое поле!