Скај имај најсреќен роденден Среќен роденден ќе им посакам и на мојата омилена братучетка и на дечкото на сестра ми Едит :Како можев дедо ми да си го заборавам Среќен роденден дедичко, те сакам најмногу.Да бидеш жив и здрав уште многу години
Нека овој ден те поведе кон иднината,светло нека ти ја одбележи судбината,нека животот ти биде рајска градина во која ќе цвета твојата убавина. Среќен роденден СКАЈЧЕ
Леле девојки мене ми беше роденден на 4ти декември и дури сега гледам дека сте ми честитале некои од вас и се натажив многу дека не сум видела на време и дека не сум ви се заблагодарила !Стварно ми значи и сега ФАЛА ВИ НАЈМНОГУ! Среќен Роденден СКУ АНГЕЛ!Да ти се оствари се што ќе си посакаш! П.С.А како се гледа на кој му е роденден?
Ke стиснеш на Форум, и најдоле, ќе видиш. Скајче, среќен роденден мила, сè најубаво, се што сакаш да ти се исполни. Многу здравје пред се, љубов, среќа, успех.
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН SKY ANGEL!!! Да си жива и здрава! Насмевка нека го краси твоето лице и да добиваш најмногу љубов од твоите блиски па и на брегот на Охридското езеро...а не само таму нели!