Конечно вистинскиот брдеј на нашата легенда @simonna.a најсреќен роденден муцеее, да си ми жива и здрава и да растураш уште 100 години, секој ден да ти биде весел како да ти е роденден Без разлика на годините да си ја задржиш таа позитивност и смисла за хумор, оти секогаш знаеш да ни го разубавиш денот на сите тука I love you and you know it
Моја драга @simonna.a најсреќен нека ти е родененот муце, да ми ти се исполнат сите желбички, да ми тераш до 119 години, уште многу растурски песни да напишеш и да не' смееш уште долго секој ден.
Ај по трет пат да ти честитам и овде @simonna.a Моне, нека ти е среќен роденденот, секоја желба што ќе ја замислиш да ти се оствари! Само убавини во животот да те следат, уште 100 години да растураш! May your birthday be as awesome as you are hug:
@Ane-Goki1 Ајдеее и тукааа, мораввв !!! Среќен роденден,здрава, жива ,весела , насмеана, заљубена , успешна на сите полиња!!! Имај убав ден!
@Ane-Goki1 најсреќен роденден мила, ти посакувам сè најубаво, само убавини да те следат во животот и успеси на секое поле! Остани си прекрасна и позитивна личност каква што си @buba4e89 среќен роденден и тебе, сè најдобро и сите желби - реалност
Фала ви срцки @Petra777 @kjukli @Someonespecial @КикиМаус само убавини да ви се враќаат Повелете на торта И воедно среќен роденден @buba4e89
Среќен роденден @Ane-Goki1 и @buba4e89 , само убавини ви посакувам, сите желби да ви станат реалност.