@Lady Phoenix , најсреќен роденден! Ти посакувам сѐ најубаво во животот, секоја желба да ти стане реалност. Секој ден да ти биде исполнет со милион насмевки и среќни моменти за паметење. Најсреќна да си!
@Lady Phoenix Среќен роденден, сè најубаво и сите желби да ти танат реалност! ♡♡♡ Виртуелниот подарок од мене.
@Lady Phoenix Среќен роденден мила, сè најдобро ти посакувам, и секако да останеш меѓу најдобрите форумски ликови. Ти испраќам куп гушки, те сакам многу! Спојлер: A starry birthday @s1a1n1d1r1a1 Мила, не сум ти го кажала ова. Многу сакам да те читам, навистина интересен лик си ми, да знаеш. Гледам дека се нервираш за многу небитни работи, а заслужуваш многу подобро. Знај дека сè ќе биде во ред и дека ги имаш работите во твои раце, од тебе зависи. Биди ми најсреќна! П.С. Прочитав дека си се вратила од Италија, прекрасна земја е нели, топла, разиграна, романтична? Спојлер: Viva Italia!
Ах. Не очекував ваква убава честитка. Се нервирам да, ама ете карактер било. Ќе се потрудам да се променам на подобро, да созреам. Фала ти многу на зборовите, ми значат. Да, си дојдов пред неколку саати, денес бевме Парга и Врахос. Италија беше прекрасно од утре ќе споделам повеќе сега планирам да си легнам. Фала ти уште еднаш <3 @Lady Phoenix Среќен роденден и тебе <3
@presiosaP мила среќен роденден,да си славиш уште многу родендени со твоите најсакани...ти посакувам сите желби да ти станат реалност
Среќен роденден @kim.k Денес е твој ден кога си се родила, да ја имаш најголемата среќа и да те служи понатаму , убаво помини си го овај ден