@cresa-jagoda среќен роденден мила, да си здрава и жива, сакана, успешна и среќна, и паметна како и досега!
И јас се придружувам кон честитката @cresa-jagoda Среќен нека ти е роденденот и само убавини да те пратат
@cresa-jagoda Исто и од мене Среќен Роденден сонце само убави работи да те пратат, биди најсреќна на овој ден.
@Someonespecial @rose60 @Crna Dama И тука да ја спомнам и @Anabelle.Amorette Ви благодарам многу девојки, денот ми го направивте уште поубав, иако не ве познавам, но многу ми значите, ви посакувам да имате многу здравје, бидете најсреќни и никогаш да не си заминете од овој форум, бидејќи го правите вреден за посетување и читање.
@cresa-jagoda Среќен роденден мила! Ти честитам со задоцнување,ама не заборавам да ти ја посакам целата љубов и среќа на овај свет биди здрава и жива,и да си славиш уште 100 родендени! Те гушкам
@Rama @ceca-1 Не е важно тоа што е со задоцнување, важно е да е со љубов од срце. Ви благодарам многу што не сте ме заборавиле, ве гушкам најсилно , бидете ми живи и здрави и најсреќни
За мене зеленото парче другото нека ти е на тебе ај да не испадни скржава дека сум а додека видов мош и ми ја изеде