Мили луѓенца Ви благодарам за честитките @Ane-Goki1 миличка грешка си, денес ми е @referentka Среќен роденден мила, само убавини да те пратат во животот Се согласувам за заедничка прослава, на еден трошок
Да ни биде среќна, убава, здрава и жива @КикиМаус Среќен роденден, ти посакувам мнооооогу радосни моменти во животот исполнети со љубов и спокој.
@Kukla994 Хепи брдеј ту јууу, мило мое, најмило Кукличе! Да си ми жива и здрава, уште посреќна да си ми од сега и уште поголеми убавини да читаме од тебе, оти таква премила личност како тебе стварно заслужува од секоја радост - наредна уште поголема! Остани си таква најмила, најсмешна и најпозитивна секогаш, си знаеш колку те обожавам Те гушкааам силно, лепото моја златна!
Oooooo на кого му било брдеејјј хехехех Среќен роденден Мерјем, многу здравје, пари, среќа, љубав, секс, патувања, убави моменти итн... Од тетка ти подарок во плико еве (ме мрзеше да купувам) >50.000$<
Oiiiii devojki moi najubavi. Vi blagodaram mnoguuuu najmnogu. Vi posakuvam mnooogu ljubov I srekjni momenti I na vas lepotici
Драга К... Деновиве не сум баш активен на форумов, па затоа вака касно ти честитам. Ти посакувам многу среќа, под среќа мислам на здравје, пари, љубов(свадба ) и сите желби да ти станат реалност. Се надевам дека уште многу ќе си се дружиме на форумов, па и во живо... и уште многу ќе си оговараме и споделуваме проблемите преку лп. Среќен роденден! Lav ya! ♡♡♡ 15 миљони сум го платил. Чисто онака да знаеш, уште малку и мене ми е роденден.
Среќни нека ви се родендените девојки @Kukla994 и @КикиМаус (задоцнето но не заборавено). Секогаш да бидете насмеани, среќни и весели, само убавини да ве пратат Спојлер: ♥
Vi blagodaram decki na site mnooogu mnoogu. Bidete srekjni I veseli K, ubavo so spomna deka I tebe ti e skoro rodenden pa, da znam I jas tie dena slabo da bidam na forumov Ke kasnam radi kolata da ne ja ostetam, poleka ke vozam