Најсреќен нека ти е роденденот @Someonespecial , секогаш да си среќна, позитивна и успешна во секое поле на животот. Сите желби да ти станат реалност. Ти посакувам сѐ најубаво! Еден куп гушки до најмилaта феминкa на форумов.
Среќен роденден на мојот омилен член на форумов, @Someonespecial , све набоље, оваа година пасошот да ти биде многу искористен, пари, љубаф, среќа, здравје...
Среќен роденден Спешка Само убавини да те пратат во животот Ти подготвив две торти пошто тука има многу лапачи, нема да ти стигне една
Мое најмило сестриче @Someonespecial Најсреќен нека ти е роденденот, секој ден да си ми среќна, насмеана, да те прати успех во секое поле, и уште долго да си се дружиме овде и во живо. Спојлер: Warning! Cuteness overload! Те гушкам најсилно
@Someonespecial Среќен роденден до членката која ја знам најдолго на овој форум, од далечната 2012. Ми стана омилена уште тогаш и уште си ми. Не можам ни да опишам колку ти се восхитувам на оној префинет стил и начин на пишување и изразување. Од почетокот на ова „форумско патување“, па сè до денес, ми остана омилената личност за читање и муабетење. Ми претставуваш слика за она каква сакам да бидам и во каква личност сакам да се изградам. Ова го кажувам сега, ама го мислам секој ден, да знаеш. Среќен роденден најмила моја и следнава година да ти донесе безброј успеси на секое поле. Не само во нареднава година, јас ти предвидувам дека во животот те очекува неизмерна среќа и еден тон насмевки и сигурна сум во тоа! And don't forget, one day, I will find you, and I will hug you.
@Someonespecial Среќен роденден, на една од попаметните членки од подмладокот на форумот Желбите - реалност, а среќата - секојдневие! Ти посакувам убав остаток од денот
Спешлке, нaјсреќен некa ти е рoденденoт. Ти пoсaкувaм сaмo успеси и среќa вo секoе пoле и низa oд убaви мoменти. Не сaмo денес, туку и секoј нaреден. Јaс кo пo нaвикa кaснaм, aмa не е вaжнo. С Р Е Ќ Е Н Р O Д Е Н Д Е Н.
Девојки и момци, фала ви уште еднаш на сите и официјално во темава за сите честитки, за вниманието и убавите зборови и желби! @Tan4ence, најсакана моја - ти посакувам најсреќен роденден и честито полнолетство, сите желби и планови да ти се претворат во реалност, да те следат здравје, љубов, успеси на секое поле... затоа што ги заслужуваш сите убавини на светов Си знаеш дека не можам да ти опишам колку те сакам, можам да речам дека најголемата причина што сум благодарна на форумов е што запознав едно такво прекрасно, паметно, најмило душиче како тебе, sister from another mother (за малце - за 2 години и еден ден ќе беше и twin from another mother ) Да си ми насмеана и весела уште 100 години и да си се дружиме вака како досега Те гушкам најсилно!!! @Dust Среќен роденден и на тебе Дасти, сè најубаво во животот!
@Dust Женче моја најмила среќен роденден, да си ми жива и здрава, среќна, весела, и радосна, само убави работи да ти се случуваат, секогаш да ми бидеш среќна, ти посакувам се најубаво од се срце Среќна сум што имам пријателка како тебе Биди најсреќна на овој ден Те гушкам силно мила моја