Среќен роденден на едно од најмилите, најпаметните и најкреативните, и со сигурност најпозитивното девојче на форумов - @Florenсе Миличка моја, ти ги посакувам од сè срце сите убавини на овој свет, сите најубави и најголеми желби во твојата разнобојна имагинација - да ти се претворат во реалност. Остани си секогаш така паметна, креативна, сонувач и оптимист каква што си. Остани секогаш полна со љубов - првенствено кон таа премила личност што ја гледаш во одразот на огледалото, а потоа и кон сите луѓе што ја имаат таа среќа да познаваат такво прекрасно суштество како тебе, вклучувајќи нè и нас тука виртуелно Ти си една од оние најпосебни за мене личности тука, што толку многу би сакала на нивниот посебен ден да сум и во реалноста покрај нив и да ги гушнам силно, најсилно! Многу те сакам душиче мое, биди ми најсреќна!!!
Фала ти премногу мила! Ме остави без зборови. Не можеш ни да замислиш колку ми значи тоа што сум оставила таков впечаток кај некоја толку прекрасна девојка како тебе. Благодарам за тоа што постојано ме потсетуваш дека треба да бидам своја и секогаш позитивна, за тоа што велиш дека ти недостигам на чет, за тоа што го следиш секој мој чекор на форумов поддржувајќи ме, за тоа што ме разбираш кога имам проблем и за секоја мала ситница која ја правиш со љубов и која неизмерно ми значи. Те гушкам!
Среќен роденден на сите кои денес го слават.БИДЕТЕ ЗДРАВИ,ЖИВИ И САМО УБАВИНИ ДА ВЕ ПРАТАТ ВО ЖИВОТОТ.ИМАЈТЕ НЕЗАБОРАВЕН ДЕН.
@cockerspaniel I na tebe fala ti mnogu ! * PS: Izvinete sto pisuvam latinica, od telefon sum, a nemam makedonska poddrska.