Среќен 1 ви роденден на малата кукла со најубави очиња од @Mari* До година со едно братче или сестриче да празнувате
На овој ден пред 3 години за првпат станав ТЕТКА!!! Се чуствував благословена од првиот момент кога ја дознав убавата вест,откако го дознав полот дека ќе биде машко започнав да купувам облека и играчки,уште на првата средба со малото ангелче почуствував неизмерна љубов и радост а солзите радосници беа неизбежни Сега,3 години подоцна,пред мои очи тоа мало бебе,расте од ден во ден и ми е составен дел од мојот живот,парче од мојата душа,најдобро и најсакано другарче,и злато негово како што милува тој да ме нарекува Биди ми здрав и жив уште 100 години сонце мое и нашата блискост и љубов да трае бескрајно Те сакам
@sanjaeva имам цел реферат за тоа што ти посакувам. И без да го напишам,го знаеш.. Ама имам само една порака:Верувај во себе колку што верувам во Тебе. Среќен роденден!
@sanjaeva Знаеш колку ти се восхитувам и колку те почитувам Како и да звучи, ти посакувам ни повеќе ни помалку од се' што би си посакала и јас самата за себе - се' за што ти копнее срцето да ти биде реалност!! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН
@Viktorijaaa5 Најсреќен роденден Вики, многу здравје, среќа, љубов и успеси ти посакувам, сите желби да ти се остварат
@Viktorijaaa5 Среќен,ама најсреќен роденден мила Вики Биди здрава,жива,среќна и насмеана уште мноооогу години.
@Viktorijaaa5 среќен роденден,само убавини. Исто и тебе @sanjaeva Простете на задоцнување,не сум во тек. Останете вака посебни.