@Lianna Anna,Ти посакувам само убавини да те следат,биди секогаш среќна,насмеана и љубена Среќен роденден Едно запомни,немој да се менуваш никогаш,остани ваква каква што си
Среќен, најсреќен роденден на една од најпрекрасните, најпаметните, најдуховитите млади дами без кои форумов би бил многу досадно место - @JollyGirl! Мила Џоланке, ти ги посакувам сите убавини на светов, да си ми здрава, среќна, успешна на сите полиња и да си останеш таква искрена и духовита царица и легенда секогаш Те обожавам!
@JollyGirl Девојка која секогаш успева да ме расположи и да ми извлече насмевка на лицето кога ги читам нејзините мислења. Мила, иако не те познавам од кога се зачленив ми остави најдобар впечаток. Продолжи и понатаму да пишуваш на форумов. Ти посакувам се најубаво, секогаш среќа да те прати, најсреќен роденден!
@Esmeralda-MD Есмералдице среќен да е.Да ти се исполнат сите желби @JollyGirl девојче, и тебе среќен да ти е, да не видев тука немаше да знам
@Esmeralda-MD Среќен роденден,секоја желба реалност @JollyGirl Среќен роденден милa Џоли,да ти се исполнат сите желби
@Brojka @Mishela @galapce @referentka @Rama Ви благодарам девојки Само убаво да ви се враќа Појдете во ФМЌ послужив торта, јадење и пиење па послужете се
@CrazyOne Среќен,најсреќен роденден мила,ти посакувам многу здравје,љубов и среќа @kuc Среќен роденден Сите желби да ти станат реалност