Special day, special person and special celebration. May all your dreams and desires come true in this coming year. Happy birthday @Someonespecial здрава, жива, весела и биди најсреќна цел живот И да не ја заборавиме онаа старата изрека: Се што ти лежи на срце, да ти легне у кревет п.с. Замисли денес му е роденден и на мојот нов омилен актер Jake Gyllenhaal Воедно ја користам приликата и нему да му честитам
Среќен роденден @Someonespecial! Што ќе посакаш да ти се исполни, секој нов ден живеј го со полни гради и не се плаши да ризикуваш кога шансите тропаат на врата
Среќен да е,среќна да си, @Someonespecial! Уште многу еволуции на карактерот и духот ти посакувам. Најубав ден и убаво (америчко) полнолетство да си имаш
Среќен роденден @Someonespecial Ти посакувам само убави нешта да ти се случуваат на секое поле во животот и исполнување на сите соништа
@Someonespecial миличка моја среќен најсреќен роденден. Жива здрава и највесела. Ти посакувам многу успеси!!!!
@Someonespecial мило мое сестриче Прво знаеш дека си ми најмила тука и многу ми е мило што запознав толку симпатична девојка како тебе. Нека ми ти е најсреќен роденденот, сите желби што ги имаш да ти се исполнат, да си ми секогаш среќна и насмеана и да останеш секогаш ваква како што си. Да си се дружиме уште долго и да си праќаме мачиња и понатаму
@Dust Е па,ај честит роденден Биди здрава,жива,среќна уште 100 години. И сите желби да ти станат реалност
Фала ви на сите за честитките, да ви се враќаат убавини @Tan4ence, сестриче најмило и најпаметно најсреќен нека ти е роденденот, да си ми здрава, исполнета и насмеана секогаш, ти посакувам уште многу среќни моменти со либето и 10ки на факултет Да си се зезаме, дружиме, па и пак да се видиме годинава Те гушкам најсилно! @Dust среќен роденден и на тебе Дасти, ти посакувам многу здравје, среќа, љубов, патувања и успеси на секое поле