@Someonespecial Најсреќен нека е роѓенданот Здравје, љубов, среќа и 10ки една вреќа Ти посакувам сфе сфе најдобро од срце Прегратки и бакнежи
Најсреќен роденден мече, само убавини да те пратат. Секогаш да бидеш насмеана, заљубена Гушки купче @Someonespecial
Среќен роденден специ , сите желби да ти се исполнат , здравје , среќа , торти. И поздрав од мојата омилена панда.
@Someonespecial се вика Николина. Се шалам, заради празников де. Спец, да си ми најсреќна, најнасмеана, да ти се остварат сите желби и да те прати само здравје и среќа низ животов. Па и некоја не ќе да е лошо. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Благодарам и тука на сите за честитките, да сте ми живи и здрави @Tan4ence среќен роденден уште еднаш најмила, ти ги посакувам сите убавини на светот, оти заслужуваш Повеќе самодоверба, и помалку нервози годинава Stay sweet and beautiful as you are @Dust Дасти, не те заборавам ни тебе Среќен роденден и сѐ најубаво, здравје да имаш и успеси на секое поле, уште многу патувања и гурмански уживања
Да се приклучам и јас на честитките. @Tan4ence среќен роденден, сите желби реалност! @Dust се шо Рефка ти посака исто и јас
Фала ви на сите Бидејќи ретко ја отварам темава @Someonespecial @Tan4ence Среќен роденден, само успеси и убавини да ве пратат во животот
И јас како членката погоре , темава ја отварам многу ретко па сите кои сте имале роденден или имате наскоро , среќен нека е . Се сетив дека @Someonespecial и јас сме родени на ист ден или ден разлика сме , впрочем затоа и дојдов на темава . Најсреќен нека ти е Спешл ( со закаснување ) , успеси и убавини да те пратат
Малку задоцнето јас @Tan4ence @Dust Најсреќен нека ви е роденденот девојки, само убавини да ве пратат, и успеси во секое поле