Фала фала, стара сум јас за честитки и такви ствари Туку не ми е само мене роденден, туку и на брат ми @Yipman2 Браааааат, среќен, најсреќен роденденннннннннннннн остани таков откачен ко јас што сум со смисла за хумор
@Herrera цел ден се наканувам да ти честитам и сe уклучив на раат да ти напишам најсреќен, се најубаво, да не жалиш што 35 ката ја раситнуваш во ваква доба, битно е до тебе да имаш луѓе полни со непоправлив оптимистички дух како и твојот А и момчето слави епа дупло честито и најсреќен *2 @Yipman2 https://videohive.net/item/small-pr...th-happy-birthday-caption-in-the-sky/20199360
@bicycle Среќен роденден и само убавини да те пратат во животот. (со мало закаснување ама сега видов дека ти било роденден)
@blueeparadise среќен роденден! Здравје, успех и многу причини за радост и насмевки ти посакувам @bicycle среќен роденден, иако со задоцнување, ти посакувам само убавини
@bicycle @blueeparadise Среќен роденден девојки, имајте многу здравје, многу љубов и само убавини во животот
Фала бејби ама веќе ми помина. Ама се прифаќа иако задоцнето. Те гушкам. @blueeparadise среќен роденден.