@EuHenIa најсреќен да е Оваа година биди 199 % среќна, исполнета и успешна во секоја секунда од животот
Е па дечки и девојки нашата @edna_malecka од денес е полнолетна и го слави 18-сетиот роденден (полнолетство) Биди жива и здрава и да си славиш уште многу родендени
@edna_malecka епа среќен роденден се најубаво (не си веќе малечка ) и среќно полнолетство, уживај во најубавите години
@edna_malecka Среќен роденден и честито полнолетство! Сите желби да ти се исполнат, секогаш да си останеш таква позитивна и уште многу да не смееш тука.
@edna_malecka најсреќен роденден голема да пораснеш, секогаш биди среќна и насмеана, се што посакаш нека ти се исполни.
Среќен роденден @edna_malecka , сите желби да ти се исполнат, ти посакувам се најубаво. (Мислев дека си помала од мене, а ти генерација си ми била, инаку и јас да се пофалам за два дена и на мене ми е роденден)
@edna_malecka Ајде даде порасна и ти. Среќен роденден, ти посакувам се најубаво, и само среќно да си, сите желби да ти се исполнат.
@edna_malecka сонце, честито полнолетство. Ти посакувам се најубаво, секоја желба да ти биде реалност. Се што ќе посакаш да ти се исполни. Те сакам.
@edna_malecka најсреќен да ти е роденденот, ти посакувам секоја желба да ти се исполни, успех на секое поле