@edna_malecka дадино најсреќен да е , да си ми жива , здрава и успешна до 100 и назад . Со задоцнување , ама од е .
Благодарам. Не ми треба најубавиот ми треба најдобриот, ама добро веќе ги имам пронајдено двете особини во една личност. Благодарам.
@edna_malecka среќен роденден мало, и само убави работи да ти се случуваат во животот и да бидеш најсреќна
@Ava.84 Чекам торта! Среќен роденден на снајка, да е здрава и жива. Леле не ми се верува дека ќе бидат првачиња, колку брзо растат децата.... Гушки до девојките!!!
Фала сваќе.Никогаш не забораваш.Да првачиња.Вчера и беше последен ден на градинка и добивме убави албуми со слики.Леле колкаво бебе била.Кога пораснаа леле.Гушки и бацки до тебе и зетко. Фала Мини ама роденденот ми е во септември.
@Ava.84 Сваќе Среќен роденден! Да си здрава и жива се што сакаш да ти стане реалност! И до година со еден батко.... Гушки до дадичките.
Фала сваќе, да сте живи и здрави. Батко или мима нека ви дава вам.Мене деца раѓање ми е доста, а и стара сум. Туку зетко беше ли на 18.09?Пиши ми пм да ми кажеш како е он во школо?