На моето пупуле денес му е роденденнн Пуни 6 години Златценце мое , само она ми се радува кога доаѓам од негде Еве овде свечено ветувам дека повеќе ќе ја шетам и нема да кријам јадење кога ќе одам накај соба и ќе и давам и на неа АлекБт и тебе нека ти е среќен роденденот
Бидејќи ја најдов оваа тема за роденден сакам да прашам дали некој бил во ситуација кога за својот роденден не добил такви честитки какви што посакува од личност што и значи?
Jas pa si vikam koj ke mi cestita mene rodenden ovde, posto edno nov sum, drugo masko sum , ama ete prijatno me iznenadivte Fala vi mnogu, da ste zdravi i zivi
Се приклучувам на честитките Тања6 Среќен Роденден ако го прочиташ ова, немав можност да те запознаам барем виртуелно, ама затоа прочитав твои постови поздрав
Девојки јас извините што вака ќе се изглупирам, ама каде гледате на кој кога му е роденден!!!! И нека и среќен роденденот на тања6!!!
^^ http://forum.femina.mk/ и најдоле пишува родендени и честитки на....е таму гледаме. Среќен роденден на тања6 и на сите што го слават денеска.