Дејзи среќен роденден со неколку торти. Не можев да одберам најубава - ти одбери откако ќе ги пробаш . Имај прекрасен ден и доообра година.
Среќен роденден Кате и Дејзи и се' најубаво ви посакувам и на двете! Да сте ми вечно насмеани, среќни и весели!
Многу водолии ми се собравте, човек не постигнува на сите да ви честита Kate the Great и ДЕЈЗИ ако не ми се налутите ќе ве сместам во една порака. Ви посакувам и на двете среќен роденден, еден куп здравје и кошница полна со љубов и слатки убавини кои само животот може да ви ги донесе! и По една бацка за секоја
Дејзи! Може да те викам Маргаритка???? Ајде голема да ни растеш! Се што си сакаш сама, тоа ти го посакувам! Минус некои фројдовски Танасос желби Стриктно Ерос го признавам! Живеј и уживај девојчуленце! Нека ти е среќен!
Среќен роденден Дејзи Биди жива, здрава, весела. Задржи го оној оптимизам што го имаш во себе и ти посакувам многу успеси и убави денови
Дејзи среќен роденден и се најубаво, голема да растеш, среќна да бидеш и сите желби да ти се исполнат.