Среќен роденден Пирамитке Да бидиш здрава,жива и среќна и сите желби да ти станат реалност.Ти посакувам многу успех и многу радост да ти го исполнува секој ден!!!
Пирамитке среќен роденден и ти посакувам успеси на секое можно поле. http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs
Пирамитке мила.....Среќен нека ти е роденденов Остани позитивна и млада во мислите и духот како до сега, да се дружиме уште многу по форумов. Убаво да си го поминеш денов (убав се погоди), убаво да се изжуркаш вечер па чекаме впечатоци! Исполнување на сите желби и многу убави мигови со саканите личности.....Од се срце ФБИ
и од мене честитки за пирамитчето сите желби да ти се исполнат,со многу здравје,љубов и благосостојба . марамке па малку поскромно ова човек страв да го фати
Хепи брдеј ту јуууууу Хепи брдеј ту јуууууу Хепи брдеј диар Пирамидааааа Хепи брдеј ту ју!!!!!!!! Најдрага Пирамидке ти посакувам многу здравје, среќа и љубов! Оваа година, ТОЈ да ти стави еден свршенички прстен на рака и да ти играм на свадба Да те читаме уште долго на форумов и да го разубавуваш со твоите постови Повели од мене една торта со мартини (кое се надевам и во живо ќе го пиеме)
Среќен роденден Пирамитко! Имај убава вечер! Направив една скормна торта за твојот роденден Повелиии:
Оооооо, на кого му било роденден денес! Среќен роденден Пирамтке! Сакам да ти кажам дека многу ми е мило што на форумов има лик како тебе, и го разубавува со духовитоста, ама и зрелоста Мило ми е и што имам тука уште некој што ми е генерација, во период кога генерацијата почна да го напушта форумов Ти си почнала да го посетуваш форумов еден период кога јас почнав многу ретко да го посетувам (а претходно бев инвентар тука ), па те запознав 6 месеци подоцна. Гледам некоја нова девојка со еден куп мислења, милион ѕвездички, моја генерација, и си викам која е девојкава, толку популарна а јас не ја знам??? Прочитав 2-3 поста од тебе, и одма ми стана јасно Сега те читам секогаш кога ќе сретнам твој пост, и често до солзи ме смееш Некогаш ќе прокоментирам, некогаш нема да стигнам, ама сакав да ти кажам дека уживам кога те читам! Е па си кажав што имав, а сега да ти кажам уште еднаш среќен роденден, и да ти посакам еден куп убави моменти! И може ќе звучам малку себично, ама ти посакувам уште многу саати поминати на форумот во пишшување духовити постови
Нека ти е среќен роденденот Пирамитке наша најмила Од срце ти посакувам се најубаво во животот, успеси да те следадт на секое поле! Ти поклонувам една торта со Ајфеловата, тоа ме потсеќа на тебе И уште една тортичка што верувам ќе ти се допадне Остани таква каква што си, весела, духовита, насмеана, позитивно наелектризирана затоа што си прекрасна жена
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eZHwO0gM-o среќен роденден на сите членки на фемина кои денес слават роденден.еве една музичка желба од мене за вас
Пирамитке најсреќен нека ти е роденденот (се извинувам што доцнам ) ти посакувам се најубаво во животот, сите желби да ти се исполнат, да бидеш среќна, весела и успешна жена.