^^^ Хахахааа....Лилитко.....и јас утнав.... шејм он ми ... ама гледам сите честитаат, па воопшто не ја зирнав датата, дека поприлично сум утнала..... ... ...ама ајде, од честитки не боли главче Ќе честитаме и на вистинската дата...
Првиот што напиша е крив, не’ повлече Арно де, среќен нека ти е и денешниот ден, а за некој ден пак ќе ти честитаме.
Леле бе јас прва почнав бреееј,шејм он ми. Ај сега некој васпитна една да ми удри. Извини,Лилит што згрешив на почетната страна од лани ти честитале на 3 март па помислив роденден ти е. . Извини уште еднаш,многу ми е жал.
Ти праќам топли желби, со што твојата среќа би била поголема од секоја среќа на светов. Среќен роденден, мило ♥ http://www.youtube.com/watch?v=prB_Z5maz44 До мојата другарка.
Денес Гоу има роденден! Денес Гоу слави роденден! Јипи ај Гоу јипи оу јипи еј! Гоу! Ти посакувам се најубаво, да светкаш од здравје, радост и среќа, да ти клечат пред тебе сите квалитетни мажи кои ќе ги сретнеш во животот и да те третираат ко кинеска краљица! И секако многу вотка&мартини да се напиеш вечерва и за мене! Уживај во денов црвенкапче наше И испијте си едно коктелче со лепотанов Shaken. Not stirred! p.s. Ми ја сецка Црвенкапа Вели - basket full of birthday wishes!
Гоуу ... Среќен најсреќен роденден ... да бидеш жива здрава весела и секогаш позитивно расположена како и до сега.