Среќен роденден Гоу, и секогаааш драга Грл биди позитивна како што си, насмеана, убава Не само овој ден, туку и сите други да ти бидат посебни и исполнети Еве нешто од мене фустанот од честитката погоре ќе ти стигне по пошта ама пократок
епа драги мои цурици редно е да ве почастам....како што знаете сите мераклии на чашка и флашка, сите љубители на добри звуци и заводливи покрети на подиум......повелете скромно ама од срце да прославиме заедно има за сите коктелчиња и по нешто жестоко и малце за боцкање Спојлер опуштете се....раскомотете се...како дома да си се чувствувате Спојлер јас веќе почнав....еве сум P.S. благодарам на сите за честитките и убавите зборови и ве гушкам силно виртуелно ју мејк мај деј спешл
На кој му било родендееееен!!! аххх Мисс Мисс замалку ќе пропуштеше Гоуу најзгодна моја да си останеш така згодна и позитивна Да имаш многу среќа здравје пари љубов иии... доволно алкохол А Мисс те чека најдоцна до следниот роденден на заедничка пијанка ...Или барем кафе Многу гушки !!! Љубим тее HAPPY BIRTHDAY !!!
Oооо паа-пааа на кој му било родендеееен?! На една од нашите позитиви на форумчево, Гооу Грл! Епа, Гоу ти посакувам се најубаво, сите желбички да ти се исполнат ии Спојлер се што ти лежи на срце, да ти лежи во кревеет. Биди ни најсреќна и најпозитивна (како и до сега) и не само овој ден туку 365 дена од годината! Едноставно.. Среќен роденден!! И еве ти една тортичка специјално од мене.. и нешто за пиење.
ООоооооо генерацијо Постара си сега, помудра, треба да те слушам бре СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ГОУ!!!! Сите желби до една да ти се исполнат, годинава да ти донесе само најубави работи и памет во глава
Нека е среќен роденденот Гоу, остани таква оригинална, весела, насмеана и продолжи да џускаш уште многу години по дискотеки. Нека овој роденден ти биде најлуд и најпијан од сите досегашни