Среќен роденден Ариел! Се најубаво Исто среќен роденден и на мојата мила братучедка, Среќен роденден мила моја.
Среќен роденден Ариел и се најдобро! Нека ти се оствари се што ти посакува срцето! Уживај во својот ден!
Среќен роденден Ариел, да си здрава, жива, среќна и насмеана 100 години. Уживај во овој прекрасен ден.
Среќен роденден Ариел и од мене! Ти посакувам само убавини кои те тераат да скокаш, да ги бакнуваш блиските и да се радуваш во секој момент од животот!
СРЕКЕН РОДЕНДЕН Ариел се најубаво,исто така сакам да му го честитам роденденот на мојот најмил внук ВНУЧКО да си ми жив и здрав уште 100 години да бидеш послушен како и до сега,да бркаш многу женски и да ги радуваш мама и тато ТЕ САКА твојата тета
Девојчиња, фала многу за убавите честитки и подароци Сакав само да ви кажам дека сте многу важен дел од мојот живот! Моментално сум во фрки на работа, ама после ќе частам, како што си е редот Сега само на блиц фала да ви кажам!
Среќен роденден на Ариел од озбилнажена Многу здравје ,среќа и успеси во работата и животот Денес нека секој здив ти исполни по една желба, а секоја насмевка по еден неостварен сон. Истото што и го посакав на Ариел важи и за мојата внука .Среќен роденден душо и не сум те заборавила .