Среќен роденден Ариел, многу здравје, среќа и љубов да те пратат и сите желбички што си ги имаш да ти се остварат.
Уште еднаш фала многу на сите што ми честитаа роденден: Ани, Хипи, Кате, Малечка, Ради, Анат, Свити, Душица, Карак, Нина, Гоу, Снејк (и тортата е супер ), Вајлд чајлд, Бона, Ангелче, Лукс, Самр, Озбилнажена, Дивиот ангел, Ирена, Ненушка, Рејнбоу, Мис перфект... се надевам не пропуштив некој. Дружбата на форумов многу м значи. А сега, како што е редот, повелете
од СЕ пробав и замезив.....+ винцево добро ми дојде, ама тортата феноменоменална ***WISHING YOU ALL THE BEST ARIEL!!!
Јас дури сега видов, од цел ден молерисување, пропуштив роденден СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Ариел, голема да растеш (ова го велам на сите), нека те следи среќа насекаде и сите желби нека станат реалност. Па кога ќе молерисуваш по дома здравје-боже, слободно повикај на помош
Фала и на Тања и Трендафилка за честотките. Уф голема да пораснам... доста е Инаку Трендафилка кај и да е ќе молерисувам, па добро ќе ми дојде искуство Рејнбоу фала за пијачките. Јас пробав неколку да пуштам, ама не иде и не иде
Епа ај и од мена една честитка эа среќен роденден, и она најбитното да си жива и эдрава, па се другото само ќе си дојде.
Иииииј на кого му било роденден!!! Ариел,Среќен роденден!Здрава,жива,договечна и среќна!Само успеси и мир во душата и срцето!