СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ХИПИ! Ти посакувам се‘ најубаво!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=iKLyDJsR5vI HAPPY BIRTHDAY DEAR HIPIII!
Среќен Роденден Хипи, и јас со закаснување И Среќен Роденден на Скарлет и на сите што слават денес и се помудри за една година
Милички мои, дури веќе 3 дена по оној ВАЖНИОТ вие успевате да ми измамите насмевки куп на лицево. Вашите честитки ми значат многу и се извинувам што доцнам со споделување на малку задоволство со луѓето со кои поминувам голем дел од денот... пред компјутер. Ќе искористам некои од сликите што сте ги постирале
Луѓееееее , според статистиката на родендени ........ Спојлер (само што прочитав ) ДЕНЕС И Е РОДЕНДЕН НАаааааааа...... БИЛКАТА!!!! Билке СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, да си жива, здрава, весела, и уште долги години да ни го водиш форумчево! Ај живели!
Роденден на Билката?! Е жива да не сум, секогаш после полноќ гледам на кој му е роденден, а денес заборавив, Симс ми го одвлече вниманието. Како и да е... Билке да си ни жива и здрава, да останеш смирена каква што си, и богами да не` трпиш уште многу време, оти ние не планираме да се откажуваме од форумов. Ете така да си знаеш
Билче, среќен ми ти роденден и повеќе живци за да не‘ истрпиш нас, обичните смртници Среќен роденден и на Сонце777 Ваша Хипи
Билке Среќен роденден и сите желби да ти се исполнат Се надеваме дека уште многу долго ќе го водиш овој форум како досега