среќен роденден за силната стронгер и за брзоплетата но интересна ашлинг ГОЛЕМИ ДА РАСТЕТЕ и само среќа да ве следи на секое поле!
Среќен роденден на Ashling, sasemikii, GreatPerles, pavlovska1, zehra, m.z, sremec, sistina, 105-ka, ENIGMA, BabyEva, ona, sandra1981, svetlanka, inovativna, danje, eli.kp, gvardiola, eva.vezenkoska, Crnooka, jasminagvg, Aniiiii21, MilenaMitkovska, MihaelaBT, lepi, aleksandra1570, malkata987, Vesnas, kateivanova12, renata20, 4upeto, Miss.Bass, Krusevo, arnaudova, misla, Srbakova, sungerce, loveforever, Aries, Marissa, Sunset, Monny, Majchie, katuw, ivana-arsova, Tammie, Moniii, HilD, Pipyy, gr8, Tacyy, sacyto, ThePunkRockBabе.Е многу сте, ме изморивте. Ви посакувам многу среќа и здравје. Ви посакувам откритија и чуда. Ви посакувам радост, мир и внатрешно задоволство. И постојано, постојано љубов.
Среќен роденден Стронгер, Спанко ( се извинувам што каснам) и Ешлинг. Се најубаво. А среќен роденден и на едно човече што постојано ме излудува а пак го сакам повеќе од се - брат ми. Го гледам сабајле го гушнав и се чудам. почнав да ги сфаќам родителите, тој порасна, станува дечко. До вчера му купував колички а сега сака скапи парфеми. Врти девојки и што ти јас знам. Си викам дали и јас во очите на моите така пораснав ??? Сеедно, малоово чудовиште што и не е баш мало стварно знае да го извади понекогаш од мене најлошото. А па не дај Боже да влезе кај мене во соба и да го изговори моето име во деминутивна форма - одма знам новчаникот ми се олеснува. Но ич не се каам. Јас за него би сторила се. Би дала се. би продала се. Само да знам дека е добар. Само да знам дека ќе излезе на прав пат. Постојано му зборувам. Неретко знаеме и да се скараме за некоја глупост. Но пак и пак, тогаш кога му е најтешко ќе дојде. Се туфка низ мојата соба и бара начин да почне да зборува. А јас му олеснувам и го прашувам што е работата ... и така го слушам и советувам. Бескрајно го сакам. Како вчера да беше кога трчав по него и му викав не бато не пипај таму. А тој трча од штекер во штекер да брца прсти. Сега вака големи можам да го карам. Тој е во предност - може да ме истепа. Горда сум на него. безрезервно го сакам. Повеќе јас се радувам на неговиов роденден од него ама ако. Тој секогаш ќе биде мое мало братче. Тој секогаш кај мене ќе има поддршка и заштита. Тој е оној за кој никогаш во животот нема да се покаам што сум му помогнала. Тоа е онаа љубов и оние обврски кои ни ги диктира срцето. не мораме а сепак ги извршуваме. И среќни сме баш поради тоа.
Ашлинг и Стронгер, среќен нека е !!! Ашлинг остани специфична како див цвет Стронгер продолжи индивидуално и понатаму
Фала ви на сите <3 Не сум многу гушкабилно суштество,ама денеска на сите ви праќам по еден виртуелен hug па бујрумте на торта
И покрај тоа што може имавме недоразбирања со двете ... јас сакам да ви честитам роденден моите сте Бикици сте СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СТРОНГЕР И АШЛИНГ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!