RainBow Среќен роденден и се најдоброо И Среќен Роденден на сите други форумџики на кои денес им е роденден
Среќен роденден на Рејнбоу и Лавли(колку што гледам по честиткиве, ме мрзи да одам до долу ) и на сите други феминки. Ви посакувам многу здравје, љубов, среќни моменти и многу,многу насмевки. sincerely Ashling.
Виножиткеее и Лавли, среќен роденден Започна месецот на бикчиња Се најубаво. не бидете дрчни да ви се исполнат сите желби оставете нешто и за наредната годинаааааа ... Бидете здрави, среќни и насмеани. И заљубени
најсреќен роденден на Виножитка и Лавли, сите желби да ви се исполнат и само убави работи да ви се случуваат. Се надевам дека денов ќе ви помине многу убаво. среќен роденден и на останатите форумџики, се најубаво
Среќен роденден на Виножитка и Ловли и на сите останати што денес им е роденден Надополнето...Среќен роденден и на RainBow
Ви благодарам девојки што ми го разубавивте денот Еве да си замислам желба, па ќе дуваме свеќички и потоа може да се послужите со тортичка
Виножитце мило драго, среќен роденден и најискрени честитки ти испраќам. Да бидеш среќна, насмеана, задовол(е)на и исполнета. Сега, засекогаш и во вечни векови
Виножитка и Лавли среќен роденден и на двете. Да не ја преведувам пораката, убава е и вака. I hope that for every candle on your cake you get a wonderful surprise.