Гоу-Грл срцке мила, среќен роденден, се што ќе посакаш да ти се исполни и по охридски, СЕ ШО ТИ ЛЕЖИТ НА СРЦЕ, В КРЕВЕТ ДА ТИ ЛЕГНИТ. И еве види го фустанчево, пробај го, ако не ти е точно да го заменам.
Среќен роденден Гоу-Грл. Нека не ти се исполнат сите желби зошто така ќе ја загубиш радоста. Нека ти се исполнат само оние кои ќе се доволни за да бидеш најсреќна! Да си здрава и жива, уште многу години.
Среќен Роденден на една од моит еомилени фурмаџики Се да ти биде пуно и рамно,многу здравје,среќа,љубов,пари и се по ред ...ти праќам гушки и бакнежи
фалааааааааааааааа фалаааааааааааааа фалааааааааааааа на искрените честитки и убавите зборови Емче, Гордана, Бејбикети, Хипица, Unfaithful18, Катја, Анастасија и сите останати имате торта земете почастете се
Sreken rodenden Go-girl, i da ti se ispolnat site zelbi, no pred se ti posakuvam mnogu zdravje, ljubov i radost... iskreno ti cestitam so ovoj podarok koj go odbrav samo za tebe ...
Go-Girl>Секој ден нека ти биде посебен како овој,ти посакувам многу среќа и секоја желба во твоето срце нека стане стварност Среќен роденден и на сите други што денес слават
Среќен роденден гоугрл, и се најдобро! Ајде па со некој „мачор“ да го прославиш следниот роденден Поздрав!
Го Грл, малку каснам ама СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!! *** Многу среќа, здравје, љубов и успех на сите полиња од животот! Се што си посакуваш да ти се исполни оваа година и ајде разби малер и фати си дечко.. :mrgreen: Најубаво да си го прославиш со луѓето кои ги сакаш.. Видов дека сте се журкале денес по повод роденденов, жал ми е што ја пропуштив журката, ама искрено се надевам дека ќе прославиме другпат со собиранка во живо..