п.с горенаведеново беше за кате 21 знам дека си знае али да им објаснам на другите (од радост сирото јас заборавив да пишам за кого е )
опа на кој му било роденден Катенце НАЈ НАЈ НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!! здравје, среќа, љубов, успех.....и помалце бубачки во главата една диплома и убаво работно место....и да бидеш среќна, задоволна и исполнета секогаш многу те сака и гушка и бакнува твојата Гоу
GO-GIRL и ДУШИЦА,Lalezz фала ви и на вас. Вака сега, дочекав будна, веднаш по полноќ ми го направивте денот уште поубав, затоа почнувам со честење Ако не стигне до сабајле, ќе има репете. И плус уште една торта Повелете седнете си на маса
Ти посакувам еврејско богатство, сибирско здравје, француска љубов, англиска сериозност, циганска безгрижност и турски секс ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! Кате се најубаво, многу здравје, среќа и успех да те пратат во животот!
haaaahaaa...ova ko na ivkova slava no ja se fakam za pienjeto i ordeverite-a utre od parceto torta aj da se zabrisam-nazdravje
Кате ти посакувам НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН досега и од сега понатаму да си најсреќна,највљубена и и понатаму да имаме убави моменти тука
Среќен роденден Кате! Ти посакувам да ти се остварат сите желби! (и да ти се смират бубачките, ако ги имаш уште )
Среќен роденден и од мене ... Многу љубов, здравје , и среќа да те прати во текот на целиот твој живот.