Катушкеееееееееее!! Најпресреќен роденден. Ти посакувам прекрасни моменти во животот, со насмевка на твоето лице. И без солзи Ти го посакувам сето тоа што некогаш си посакала да го имаш. Нека се спои универзумот да ги исполни твоите неостварени желби. Среќеен роденден!! http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Катенце, Гоооолема да растеш, да ти тегнат ушиња.... Една торта за тебе и стандардно, што се поклонуваше во прво одд. ти текнува?
Катенце најмила, овој ден нека биде САМО твој, денес ти се дозволени и муви и бумбарчиња и секакви бубачки Те сака, гушка и бакнува твојата Хипи
Девојки, фала ви најмногу на сите, што убави поклончиња си добиив од вас Послужете се и со тортата што ми ја дари Трендафилче, преубава е, првата сте ја изеле, ако треба уште една ќе правам Фала на Хоупфул, шугар кики, снејк, ненушка, ариел,фала за цвеќето , свити-твити, озбилна жено, фала и на тебе, грл23, ангелче, песната е супер, џули77, Трендафилче, оригинален ти е поконот , самер грл, анннни со 4 н, И на Хипица . И да знаете, нема повеќе бубачки Фала ви најмногу, ми го направивте денот божествен.
Фала најмногу Анни, Викиче, леле чевлитеее, за поклон тие . Фала Карак повторно, има од тортата уште, и плус оваа е трета шеќер ќе ме фати , Виножитце мило, Аннатх, ви благодарам најмногу