Пошо гледам на повеќе души им е денес роденден, да не пишувам на сите посебно. Среќен Роденден, се нај!
Среќен роденден на сите што го слават денес.. сите желби да ви се исполнат.. и се најубаво во животот ..
зетчееееее епа ајде нека ти е среќен роденденот и повеќе да ме слушаш арно ти ги истргнав ушенцата ти посакувам се најдобро па поскоро и една сестричка на овие две мали слатки ангелчиња (по можност може пак да бидат две доколку не си го заборавил рецепот ) поздравче и на сите останати кои денес слават роденден нека им биде нај нај среќен гушки до вас
Среќен роденден на сите феминки на кои денес им е роденден им посакувам се најубаво а воедно среќен роденден и на Тупак may he rest in peace
Тааања! Па ти денес славиш а? Да си ми жива и здрава! Среќен роденден и само убавини ти посакувам!!! Биди ни и понатаму прекрасна, се најубаво!
еве ме повторноооо Дадичке моја најмила гордоста моја си ти те сакам најмногу ти го посакувам најсреќниот роденден само успеси во животот секогаш сум тука за тебе си знаеш биди среќна покрај вакви две мали срциња и толку добар сопруг незнам уште што да ти посакам неможе са се собере овде само СРЕЌА ЗДРАВИЈЕ И ЉУБОВ ВО ЖИВОТОТ те бакнувам а ушенцата утре ке ти ги истргнаммм