Фала многу за честитките девојчиња. Лесно ми е мене со волку пријателки на форумов. Сега имам само една мака - калориите од тортите што ми ги подаривте Трендафилке, немој аман да ми викаш да пораснам, буквалистка сум Секој роденден некој ќе ми каже така - и мене толку ми треба Жапче и Дузи, сликичките од ариел ќе ги искористам за на аватар, кај ги најдовте де толку убави, јас никако такви да најдам. Многу бацки и гушки до сите!
еве нешто и од мене! Среќен роденден Ариел! р.ѕ: сакав нешто благо ама ај да не се здебелиш.Еве едно поклонче за на плажа
СРЕЌЕН НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА МОЈОТ ОМИЛЕН И НАЈСАКАН ФОРУМСКИ ЛИК... Ариелке драга, од срце ти посакувам многу среќа, здравје, љубов, пари, успех и повеќе слободно време ... Имај убав ден...
Ијааа, Ариел, убава таа роденден и било денес а? Епа Ариел јас ти посакувам толку здравје колку што има ѓубре во Дрисла, љубов колку што можеш да вдишеш воздух секој ден, и од убаЈни да не куртулиш! Ах да, и живот лесен и чист како алиштата измиени со Ариел - вистинскиот избор за сите флеки и маснотии Среќен роденден!!!