Среќен роденден Ариел... Спојлер ќе ти ставев и тортичка ама го потрошив нетов, симнував цртани за ќерка ми и сега едвај праќам дури и мислења...сорри
Татичкооо СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ти поскаувам се најубаво во понатамошниот живот многу среќа,здравје и успех на сите полиња во животот ТИ БЛАГОДАРАМ НА СЕ ШТО НАПРАВИ ЗА МЕНЕ ТОА МНОГУ МИ ЗНАЧИ те сака најмногу твојата керќичка
Јас дури сега видов Ариел уште мнооогу години среќна да си дочекаш, да ни делиш убави советчиња тука на форумов
Среќен Роденден, се нај, на: sekerzada danida hamatata racka.1 petemk sandravip1 aerodrom elena79sk marina-maca mila25 Robert-K shekerce frosinka moon sanjce85 italiano Svetkica bube13 sanjicka.vip bonb Natasa-89 meruska sonjarasha ivana89m pepelashka.20 anaimacio vanja-spasovska kacora natas4e aleksandra.l ludo aleksandra-77 femmak friiik BoZhenstveNaa moni-suzuki angel22 ladylike elenadimiskovska kika17 Magushot MrStronger Selenaa tommistil Спојлер Се надевам не избришав некој додека ги бришев бројките.
Среќен роденден Ариел и ти посакувам секоја желба што ќе ја замислиш да ти постане реалност. Уживај во овој твој ден и во вниманието кое ќе ти го пружат тие кои навистина те сакаат
срекен роденден на сите феминки и феминковци на кои им е денес реденден, се најубаво сите зелби да ви се исполнат срекен роденден и на една колешка и една соученичка
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН АРИЕЛ,СЕ НАЈУБАВО И СИТЕ ЖЕЛБИ ДА ТИ СЕ ИСПОЛНАТ Извини за закаснувањето но сега видов