фала на честитките ќе ве смеам бре, затоа сум тука јас инаку среќен роденден на Kате21 денес е наш ден п.с сега проверував некоја брчка да не ми излегла
Оооо и на Ла чика и било роденден, ти посакувам сите желби да ти се исполнат и многуууу чевли да си добиеш за подарок. Кате, ракче мое биди ми среќна, успешна, љубена. Ти посакувам секоја желба да ти се исполни.
Ооооо на неколку луди девојки им било денес роденден ... види види. Лудо лудосано забегосано Кате катке катенце Ла чика Чикосана Нека ви е најсреќен роденденот, останете си луди, и оригинални какви што сте, нека ви се исполнат многууу желби, но сотавете некоја и за наредната година, да има што да замислите кога ќе дувате торта ... Ова е ваш ден, уживајте максимално, утре веќе ќе се освестите дека сте подостареле малкуцка Јас вака за утеха знаете, Се шалам. Стварно се најубаво, супер девојки сте сите три и останете си такви.
Кате СРЕЌЕН РОДЕНДЕН - Се најубаво! Спојлер И морам уште еднаш да кажам, луѓе не ми е денес мене роденден бе па Поназад истово го пишав кога видов дека се честита на Ла Чика, и ми кажаа дека имало уште една la.chica Ако и честитате нејзе, ок си ги повлекувам зборовиве ама се испобунив скроз И зашто побогу има уште една Ла Чика