Среќен Роденден Марамка и Плавуша, сите желби да ви станат реалност, многу успех да ве следи во животот и се најубаво ви посакувам од се срце
Оо..Марамке па ти роденден си имала? Ајде нека ти е среќен и се најдобро во животот. Плавуша Среќен роденден и на тебе.. *Ви посакувам девојки се најдобро,нека ве следи среќата во животот
Среќен роденден Марама и Плавуша!!! Девојки ви посакувам се најубаво (Марама тебе по трет пат, веќе досадна станав )
Среќен роденден Марамка, се најдобро ’И на Плавуша среќен роденден и се најдобро Еве торта за Марама, знам дека ќе и се допадне
Марамке && Плавушаа Среќен роденден..Бидете најсреќни..Се шо посаквате да стани реалност!! ..Ве Гушкам
Марама & Плавуша Најсреќен роденден, се најубаво, сите желби да ви се исполнат и да ве следи среќа на сите полиња !
Марама, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН - Се најубаво ! Спојлер Правуша, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН - Се најубаво и тебе ! Спојлер
Марамке & Плавуша, нека ви е среќен најсреќен роденденот. Ви ја посакувам целата среќа на планетата. Бидете ми се така убави и паметни!! Извинете ама јас веќе се почастив од тортата
Среќен роденден Марамке. Среќен роденден Плавуша. Мене веќе ми ветија парче торта, ама и од вашите торти би каснала. Спојлер Лакома. Среќен роденден, другарче.