Јас со задоцнување но од срце. Среќен роденден на Ики Ослен и Ирена нека ви се множат години исполнети со љубов и среќа. и поздрав до вас
^И јас се извинувам за задоцнувањето , ама вчера немав навистина ич време да пишувам. Среќен Роденден на Ирена ! Ти посакувам се најубаво (со задоцнување ама искрено)
Фала девојки за честитките , иако не ви е роденден јас ќе ви посакам се најубаво во животот. Фала Феминки
Еден лав за лавицата. Лавице, Шилејке, среќен роденден, и се најубаво. Биди како тревата - исправи се кога те газат, биди како кокичето - најди топлина и во снегот и биди најсреќна во секој нареден ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН
НАЈСРЕЌЕН роденден Шилеа, да живееш до 100ката, и повеќе со многу внуци,здравје, љубов, и успех во животот
Среќен роденден Шилеа, се најдобро и најубаво во животот. Сите желби да ти се исполнат и уште долго време да го славиш твојот роденден!
Шилеа, имај Најсреќен Роденден. Остани таква како што беше, мила, позитивна и полна со инспирација и продолжи да ни ги пишуваш твоите песни кои секогаш не воодушевуваат.
Среќен Роденден Шилеа ти посакувам се најубаво , да бидеш успешна во се ! Исто нека му е среќен роденденот на мојот мил братучед , му кажав веќе што му посакувам
Среќен роденден Шилеа,многу среќа и успеси во животот се што сакаш да ти се исполни и имај луда и незаборавна журка