Ви благодарам од се срце на сите за честитките Иако доста доцна се сетив дека си немам ставено дата на раѓање на профилов и три часа пред крајот на роденденот всушност дознавте дека ми е Како и да е, доста напорен ден беше денешниов, но прекрасно ми заврши.. И со мало задоцнување, Гордана среќен роденден и од мене, мило ми е што во ист ден сме родени
Среќен роденден на Гордана10 со закаснување, али сепак не е забораено.. се најјубо ! А и на сите феминки шо слават денес..бидете најсреќни
Среќен роденден на : fantazija , valentina63 , donija , nilanani , lukovice , Kristin4eee , rozetai , monika.st , Bela79 , Kristinaaaaaaaa , kockica , bubce , natasa82 , katerina.simonoska29 , Leo83, sarababy , bazezac , feliceswancey , Luna.38 , sanja3616 , elence200011 , creolaabriola, gallena , DarkAngel , elena.petreska , stefanija.89 , Niduska , radi4ka29 , skorpijaa89, principessaE , aneta22 , madmasel , valandovcanka , vesna-veki , Smiley-29 , schmetterling2222 , fiesta , szam , sweety-1991 , elena1555, secret...love , simonshe , mistery.N , SingleLady , bouli , viki2 , s.bombonche , butterflygirl , GoricaS , sheistheone , Angelle , 101, loca7 , Biieber-Heart16, Jimi , s-s-s, InnaTuck, barbara.todorceva, ElEnA-EcA