Tрендафилке, нека ти е среќен роденденот, да ти биде година исполнета со здравје пред се, љубов и хармонија. Ти посакувам во 26тата да ти се исполне секој план што си го имаш зацртано.
Значи 11.11.2011. А 26 делено на 2 е 13. А 13 е среќен број. Што сакав уствари? Не знам математика не ми иде баш само сакав Трендафилке да ти кажам да си жива и здрава, среќен роденден и не заборавај, еднаш сме горе, еднаш сме доле, еднаш лево, еднаш десно, животот е таков, никаков и некаков а јас во него ти посакувам да ти се исполнат долгоочекуваните желби и денот да ти внесе ведрина во белите дробови со која ќе го дишеш секојдневието поубаво, полесно и со уште поголемо задоволство Се најубаво!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ТРЕНДАФИЛКА Се` најдобро, ти посакувам оваа год. да исчезнат сите оние мали и големи нешта кои не ти се по волја, нека оваа год. биде поуспешна за тебе во секое поленце и една добро платена работичка (макар и кранист )
Трендафилке нека ти е среќен, најсреќен роденденот. Нека 26тата година ти донесе преубави работи на кои ќе се сеќаваш секогаш. Да бидеш жива и здрава, и да живееш уште 5 пати по толку .
Нека зракот на овој ден ти ја исполни душата со убави чувства, нека Бог ти подари се што немаш, а сакаш и сочува се што имаш и љубиш. Среќен роденден Трендафилке.
Трендафилке лично моме, се' најубаво на денешниов ден! Да си ми жива, здрава, заљубена и среќна уште 100 години!
Trendafilka , среќен роденден, и се` најубаво. Сите желби да ти се исполнат. Ти посакувам среќа во потрагата по работа, се надевам да заврши што побрзо, исто така ти посакувам многу здравје, среќа, уште многу години да не дружиш, и да го разубавиш форумов. На ти букет рози. И црвено вино со парче торта, и топка сладолед од вишна на страна.
Среќен Роденден Трендафилка!!! Спојлер Ти посакувам оваа година да скокнеш во тавче (свадба) со тоа рипчето твое (Хуго) И да си најдеш работа по струка