Happy birthday to yooou, happy birthday to yooou, happy birthday dear trendafilkaa, happy birthday tooo youuuu !!
Трендафило, моме убаво... абе ми рекоа прво, на пријавница мораш да појдеш од тука ќе ти кажат каде-што-како Спојлер А, овие колку што видов од картичката од љубовта твоја демек за честито Да ти красат пространството ... меѓудругото Спојлер зимај филѓанов и влегувај, чунќи време многу немаш :geek: Спојлер Спојлер ќе си го уредиш ти! Оваааа, толку можеше да се направи за сега... за понатаму повеќе само да ти посакам Среќен роденден Трендафилќе
Мало колаче со големи желби за Трендафилка! Нека ти е среќен роденденот! Ти посакувам многу здравје да те служи Да има кој љубов да ти пружи Многу радост тебе да те краси И среќа да те следи каде и да си! И уште многу долго да бидеш дел од фемина
Среќен роенден Трендафилка Ти посакувам многу зравје, среќа, успех и уште долги години да го разубавуваш форумот
ooooooooo Tрендафиљ имала роденден Cе најубаво Tрендафиљ,да ми останеш лепа и згодна ко што си сада, многу многу љубов, среќа пари сексишта на велико и пред се здравје Cите желби да ти се остварат, од се срце ти посакува лудо
ЖенЦки и наши драги машки другарчиња на уважената Фемина Феминчевска! Сите ваши честитки сум ги читала со ваква фацка Премногу убави зборови и желби сте ми посакале, ви благодарам на сите од се срце, многу сум среќна, навистина, нека ви се врати дупло од се' што посакувате. Најавуваат апокалипса но, знајте дека лажат! Почестете се од мојата џиновска торта и бидете насмеани, зашто така сме најубави, а според најновото истражување бр. 73647675673557 врзано за нас жените - и помлади! Имајте убав ден, мојот секако е веќе прекрасен. Ви благодарам и ве гушкам! А сега.... да заиграме!