OФИИИИИИ! СЕМ ТОА ШТО УЖАСНО НИ НЕДОСТАСУВАШ НА ФОРУМОВ, ВЕРУВАМ ДЕКА ДЕНЕС ПРЕКРАСНО ЌЕ СИ ГО ПОМИНЕШ ОВОЈ ДЕН!!! КАДЕ И ДА СИ, ПА ДУРИ И ВО СВОЈАТА КАСАРНА! *********************************************************************************** HAPPY B-DAY MONNA.MONNA!!!
Среќен роденден Monna.Monna, Fallin-ForHisSmile, Offspring и сите останати славеници и славенички, се најубаво .
Monna.Monna и Offspring,ве знам малку но сум ве читала,Офи и мене ми фалиш! СРЕЌЕН ВИ РОДЕНДЕН и се најубаво ви посакувам!!!
Monna.Monna и Offspring нека ви е среќен роденденот и сите желби нека ви станат реалност Мона не можам да го најдам капчето што го сакаш но затоа еве едно по мој избор
Мона љубави, среќен роденден и се‘ најубаво во животот. Скромен поклон од мене. Нека стигне до тебе http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU&ob=av2e No words needed. Офи, ако ти е роденден, нека ти е среќен и се‘ најубаво.
Среќен Роденден Офи. Ти посакувам многу здравје, среќа, љубов, радост и се најубаво. Среќен Роденден Мона.Мона и тебе се најдобро.