Озбилна жено, среќен роденден, биди секогаш така „озбилна“ , насмеана, весела, убава и фина како што си беше досега. Ти посакувам уште многу, многу години среќа и радост.
Нека е најсреќен Озбилна жена,и се најубаво! Ако имаш деца( не знам) благословени се со ваква мајка како тебе!
Девојки, ви благодарам на сите што сте упетиле честитки по повод мојот роденден. Ви благодарам на убавите зборови и слатките задоволства кои сте ми ги подариле. Јас само ќе ви кажам онака од срце. Да ги доживеете моите години и далеку да ги надминете...Истите да ви бидат исполнети со многу љубов ,здравје и среќа. Секогаш на годините гледајте како само на една бројка ...Духот нека во вас остане вечно млад. Посебно задоволство ми беше што во текот на овие неколку месеци од време на време се дружев со вас. Бевте далеку но сепак блиску до мене.Покрај честитките од моите најблиски и вашите ќе ми останат во драг спомен И понатека продолжува нашето дружење, и покрај тоа што немам доволно слободно време сепак одвојувам некој саат да се дружам со вас. Ви благодари и ве сака сите Озбилна Жена
A Birthday is A Million Moments, Each holding A Promise Of Fulfillment Of UR Dreams, & ACCOMPLISHMENTS Of Some Special Plans.. Wish U A Very Happy B'DAy
Нека љубовта ти биде преокупација,среќата доминација,убавината провокација,а успехот афирмација...Среќен Роденден Озбилна жена!
Среќен Роденден Озбилна жено. Ти посакувам се најубаво, да бидеш исполнета, убава(каква што верувам дека си ),среќна, успешна !