Среќен роденден Шана, само убавини, прекраснотии! Па чувај некое парче торта, да поткрепиме снага заедно. И бројче од бабата што гата.
Сакам да и‘ го честитам роденденот на мојата „другарка“. *Кога славеше 16, не отидов, но и‘ испратив подарок по другите. *Кога славеше 17, ме гушкаше како да и‘ сум најмилото на светот затоа што бев покрај нејзе да ја вадам од депресијата. *Кога славеше полнолетство, пиевме шампањ кај неа дома и се радувавме на тоа колку е животот убав. *На 19-тиот беше во ресторан сама со дечко и‘, затоа што тој и‘ бил единствена поткрепа од животот, а милионите пропуштени повици од мене не и‘ беа важни и не и‘ беше важен мојот труд да ја одржиме комуникацијата без оглед на километрите. Денес полни 20 и нека и‘ се множат. И се надевам ќе ја следат само среќни и убави моменти. И и‘ посакувам да не изгуби повеќе пријатели, затоа што со своите постапки веќе изгуби премногу.
Среќен роденден Шана Многу среќа, љубов и здравје во семејството и да ти се оствари се што си зацртала во главата
Е па ај Среќен Роденден на сите феминки што на овој ден се родени (како и јас) , многу здравје и љубов ви посакувам!!! Спојлер .. јас отидов да се алкохолизирам
Срекен роденден Mini-Mouse Ви благодарам на честитките, да сте ми живи и здрави и од арно да не куртулите