Бoa напредна колешке, нека ти е Среќен роденденот и нека те следат уште многу успеси и на професионално и на приватно поле
Boa, Изгледа како и секој ден. Но е посебен. Бидејќи ти е роденден. Имај добро здравје, среќа, и смеј се, затоа што насмевката ти е најубава облека!
веке е 23 април... ти посакувам срејкен роденден и се најубаво во животот... се надевам дека во ова годинка што ке бидес поголем ке имаш и малце поеке памет,и разбирајне.. ке бидеш човек со срце и душа,без две лица,без лаги и сите тие работи.. те сакам највеке од се.. само да знаеш колку ми е тешко за сето ова што се слушува, без тебе во овие течшки моменти,ранета како птица,со солзи во оци наместо насмевка со тебе и од тебе...свати веке еднаш,се тоа што правев за тебе и нас..и те молам биди она што си без лазејне оти премногу боли вака.. ако ме сакаш да ме сакаш како што си ветивме а не со овие тешки болки од твоја страна за мене.. те сакам секогаш теве и само тебе срејкен роденден.
Buttterfly The.Little.One Ви посакувам среќен роденден и се најубаво ! Boavista Среќен роденден со мало задоцнување
ОМГ, на Боа и било родендеееен, видов во СП па специјално за да честитам ја отворив темава, инаку одамна ја немав отворено. Среќен роденден Боа адвокатке, многу здравје, среќа, љубов со саканиот, успеси и радости безброј! Сите желби да ти се исполнат затоа што ти тоа го заслужуваш и се најубаво!
Среќен роденден Љубам, 2 часа подранувам, ама утре нема да можам да пишам. Многу љубов, среќа, здравје и успеси на секое поле.