Среќен роденден Теодора, биди здрава среќна весела позитивна успешна заљубена. Уживај во овој твојот ден.
Doozy, среќен роденден и се најдобро во животот. Се што сакаш да ти се исполни. Многу здравје, среќа, љубов (ако ја имаш, да одите многу години и потомци да создадете) и пари !
Theodora нека ти е најсреќен роденденот. Биди среќна, исполнета, заљубена и да не дружиш уште многу со твоите инспирирачки постови. Doozy и покрај тоа што не те гледам во родендените, некаде прочитав дека во сабота треба да јадеш роденденска торта. Ако е тоа денес, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН и на тебе, ти посакувам се најдобро. Остани пример дека позитивните луѓе се секогаш најдобри. Спојлер Ако сум разбрала погрешно не ми замерувај, ќе ти честитам 2 пати
Среќен роденден Теодора и Дузи!Се надевам од сега наттаму ќе ве следат само убави моменти во животот. Ви праќам многу роденденски бакнежи и посакувам да ви се исполнат сите желби и желбички. Исто видов во СКД дека и на Каша и било роденден вчера.Искрено ,мада со мало закаснување,ти посакувам Среќен роденден. Не почнавме баш на добра нога,али како и да е се надевам дека тоа ќе го промениме,зошто немам причина,а немам ни желба да бидам во лоши односи со било кој од форумот. Честитки и се најубаво!
Дузи, шо е ова мори?! Еве го благото, а за свеќи дување, немаше свеќи у продавница па нешто друго ти донесов Спојлер Дувни си жено моја, и голема да растИш. Саде убајни, цуц
Јас стварно немав време, па затоа еве сега ќе искористам да честитам на оние со кој што го делам Родениот ден : WhiteAngel OneDirection Smurfette.M И Среќен Роденден за денешните славенички: Теодора DeadMary Дузи Некако многу се погодивме периодов на форумов. Ракчиња врие, затоа и толку конфликти има.
И јас идам за честитање, Теодора, нека е среќен, на најубавиот ден си родена. Исто и на вчерашните славенички, Каша, Смрфет, се најдобро девојки. Па може да си размениме торта, што да не.
Јас дури сега гледам дека на Каша и било роденден... Среќен нека ти е девојче, голема да растеш Охријџанке, среќен нека е, само убавини да те следат низ животот, уште 5 пати по толку да ти честитаме роденден. Дузи и тебе среќен, се најубаво, само 10ки да добиваш